Samsun'da film çekimleri başladı

Samsun'da film çekimleri başladı

Samsun'un Atakum ilçesinde Ölüm Tuzağı isimli sinema filminin çekimleri başladı.

Samsun'un Atakum ilçesi Özören Mahallesi'nde yönetmenliğini Esat Şekeroğlu'nun üstlendiği Ölüm Tuzağı isimli filmin çekimleri başladı.

Samsun'da film çekimleri başladı

ÖNEMLİ OYUNCULAR YER ALIYOR

Yapımcısı İsmail Uyanık ve Şahin Saydereli'nin ortak olduğu İON Yapımın olduğu filmde Yeşilçam oyuncularından Coşkun Göğen, Tuncay Akca, Adnan Karabacak gibi tanınmış oyuncular yer alacak.

Samsun'da film çekimleri başladı

YAPIMCIDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Samsunlu oyuncuların da yer aldığı filmle ilgili İON Yapım ortaklarından İsmail Uyanık önemli açıklamalarda bulundu. Samsun'da film çektikleri için mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade eden Uyanık, kısa süre sonra tamamlanacak filmlerinin iddialı olduğunu aktardı.

Samsun'da film çekimleri başladı

BELEDİYELERE VE İŞ ADAMLARINA SESLENDİ

Samsun'da destek bulamadıklarını belirten Uyanık, belediyelere ve iş adamlarına seslenerek, "Samsun'un tanıtımı için önemli bir projenin çalışmasına başladık. Atakum Belediyesi haricinde görüştüğümüz diğer belediyeler bizlere destek olmadı. Samsun'da belediyelere ve iş adamlarına seslenmek istiyorum. Samsun'a değer katacak sinema filmimize destek olmalısınız. Kentte çekilen filmler ve diziler şehrin turizm yönünü geliştirmesine katkı sağlamaktadır." dedi.