Kısa Samsunspor Tarihi Kitabı Samsun'da

Kısa Samsunspor Tarihi Kitabı Samsun'da

İstanbul Samsunsporlular Derneği tarafından hazırlanan Kısa Samsunspor Tarihi adlı kitap Samsun'da da bulunacak.

İstanbul Samsunsporlular Derneği tarafından hazırlanan Kısa Samsunspor Tarihi adlı kitap Samsun'da da temin edilebilecek.

Satışı olmayan kitabın sponsorluğunu Denta Samsun Diş Polikliniği üstlenmişti. Çiftlik Caddesi'nde bulunan DentaSamsun Diş Polikliniğine uğrayan Samsunsporlular kitabı ücretsiz olarak temin edebilecekler. Ayrıca Samsunsporlu Eğitimciler Platformu üyeleri tarafından da kitabının öğrencilere dağıtımı sağlanacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Denta Samsun Diş Polikliniği kurucularından diş hekimiAyberk Yelken, "Taraftarı olmaktan onur duyduğum Samsunspor'un yazılı kültürüne bir katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Denta Samsun olarak kitabın basılmasına katkı sağladık. Bu, her şeyden önce bir Samsunsporlu olarak bizim bir görevimizdi. Böylesi bir eserde payımız olması bile büyük bir mutluluk. Bu kitabın ücretli satışı yok, kitabı almak isteyen Samsunsporlu dostlarımız hastanemize uğrayarak danışmadan ücretsiz olarak temin edebilirler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.