Samsun'da 114 kişi KPSS ile işe alındı

Samsun'da 114 kişi KPSS ile işe alındı

KPSS ile Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne alınan 114 memur için Temel Eğitim programının sertifika töreni düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 114 personel, KPSS puanına göre memurluğa alındı. 1985 yılından bu yana ilk kez sınavla alım yapan Büyükşehir Belediyesi’nde, işe yeni başlayan personele verilen 10 günlük ‘Oryantasyon Eğitimi’ tamamlandı.

PAZARTESİ İŞ BAŞI

Programda personele “Sorumlu olduğunuz alanda daima kendinizi ileriye taşımak için gayret içinde olun” diye seslenen Başkan Mustafa Demir, “Eğitiminizi aldınız. Vasıflı bir insanın kıymeti dünyada ölçülmez. Samsun’a ilk kez gelen arkadaşlarımız çok şanslı. Dünyanın en güzel şehrine geldiniz. Şimdi de sizlerle birlikte çalışacağız. İstersek her şey olur. Her şeyi başarabiliriz. Buna inanıyoruz. Bunun içinde çalışmamız gerekiyor. Yaptığınız her işte hakkaniyetli olun. Kimsenin hakkına girmeyin. Gerekli eğitimleri aldınız ve sizlerle birlikte çalışmaya Pazartesi günü itibariyle başlayacağız” dedi.

10 GÜN EĞİTİM GÖRDÜLER


114 kişiyi KPSS ile alım yaparak hakkaniyetli bir iş yapmak istediklerini ifade eden Başkan Demir, “Siz de emeklerinizin karşılığını alarak kamu görevini üstlenmeye hazır hale geldiniz. Eğitimde 10 gün geçirdiniz. İnanın bana bu 10 gün nasıl geçtiyse çalışma hayatınız da öyle geçecek. Aldığınız görevlerde sizlerden büyük bir gayret ve samimiyet bekliyoruz. Sorumluluk ve görevde herkes en iyisini yapmakla mükelleftir. Türkiye’nin en teknik, en kapasitesi yüksek, en vizyoner belediyesini oluşturmaya gayret ediyoruz. Sizler de bunun için buradasınız. Bunu sizlerle beraber yapacağız. Hedefimiz bu” diye konuştu.