VM Medical Park, Arap İş Adamlarına destek veriyor

VM Medical Park, Arap İş Adamlarına destek veriyor

Arap İş Adamları VM Medical Park Samsun işbirliği ile toplandı

Bağımsız Arap İşadamları ve Yatırımcıları Derneği üyeleri VM Medical Park Samsun işbirliği ile yatırım yapmak için temaslarına başladı.

Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği, bugün saat 09.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirdiği toplantıda amaçlarını ve faaliyetlerini anlattı.

VM Medical Park Samsun Hastanesi'ni temsilenSefa Akkayonlu toplantıda hazır bulundu.

Aynı zamandaAtakum Belediyesi Kent Konseyi Yabancılar Meclis Başkanı olan Sefa Akkayonlu, programın moderatörlüğünü de üstlendi.

Ürdün, Mısır, Irak , Katar ve Filistinli 15’in üzerinde işadamından oluşan Samsun Merkezli ,Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Samsun’da yatırım yapmak için çalışmalarına ve arayışlarına başladı.

Dernek yöneticileri, yaklaşık bir aydır, Samsun’un siyaset, ekonomi ve bürokrasi ile STK yöneticilerini ziyaret ediyor.

VM Medical Park Samsun aracılığı ile, Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Başkanı Othman Al-Faris ve Başkan Yardımcısı Khamees Al-Başa, Bağımsız Arap İşadamları olarak Ürdün, Mısır, Irak , Katar, Filistinli işadamları ve yatırımcılardan oluşan üyeleri ile Samsun’da yatırım olanakları aradıklarını, bunun için girişimlerde ve temaslarda bulunduklarını söyledi.


'SAMSUN’A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUZ'

Dernek yapısı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Arap İşadamları ve Bağımsız Yatırımcılar Derneği Başkanı Othman Al-Faris, “ 15'e yakın işadamının oluşturduğu derneğimizin amacı, Samsun’da yatırım olanaklarını araştırmak. derneğimiz, Irak, Ürdün, Mısır, Katar gibi ülkelerin işadamlarından oluşuyor. Çeşitli ülkelerden Arap işadamları Türkiye’nin bir çok şehrinde yatırım yaptı. Bizler Samsun’u görüp tanıdıktan sonra her anlamda bir çok avantaja sahip olan bu şehirde yatırım yapma kararı aldık'' açıklamasında bulundu.


Othman Al-Faris; ''Bu anlamda işbirlikleri yapmak adına iş dünyası ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsun’da yatırım noktasında işbirliği geliştirmek çalışıyoruz. Yabancı yatırımcı olarak güven ortamı çok önemli. Samsun’da önemli işler yapılacağına inanıyoruz” dedi.

Program, katılımcıların fikir alış verişinin ardından, soru cevap şeklinde yapılan konuşmalarla son buldu.