Samsunspor, TFF 1.Lig'in en değerli kadrosuna sahip

Samsunspor, TFF 1.Lig'in en değerli kadrosuna sahip

Yılport Samsunspor, 7 milyon 880 bin Euro bütçe ile TFF 1.Lig'in en değerli kadrosuna sahip takım oldu.

TFF 1.Lig’in en değerli kadrosuna sahip takımı ise Teknik DirektörErtuğrul Sağlam’ın başında olduğuSamsunspor (7 milyon 880 bin Euro) olarak görünüyor.

DİĞER TAKIMLAR

Samsunspor’u, Adana Demirspor, Altınordu, Altay, İstanbulspor, Ümraniyespor, Giresunspor ve Boluspor takip ediyor. Ligin en düşük bütçeli takımları ise sırasıyla, Balıkesirspor, Eskişehirspor ve Ankaraspor.

Avrupa ve dünyanın önemli takımlarından yıldız isimler geldi


Samsunspor bu transfer döneminde Romanya’nın CFR Cluj takımından stoper Kevin Boli, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından forvet Tomane, Polonya’nın Wisla Krakow takımından orta saha oyuncusu Vukan Savicevic, İsrail’in B. Jerusalem takımından kanat oyuncusu Ange Plumain, Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımından kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’dan sol bek Buğra Çağıran, Bursaspor’dan sol bek Keem Can Akyüz ve Slovenya’'nın Tabor Sezena takımından 19 yaşındaki stoper Guy Yameogo’yu transfer etti.


Yeni sezon öncesi kırmızı-beyazlı takımda Gökhan Meral, Okan Dernek, Onur Eriş, Muhammet Beşir, Bünyamin Karakaş, Bahattin Köse, Burak Yılmaz, Ramazan Çevik ve Halil Çolak ile de yolar ayrıldı.


Transfermarkt verilerine göre TFF 1. Lig’in kadro değerine göre en pahalı takımları sırasıyla Samsunspor, Adana Demirspor, Antınordu FK, Altay SK, İstanbulspor, Ümraniyespor, Giresunspor, Boluspor, Bursaspor, Adanaspor, Bandırmaspor, Anakara Keçiörengücü, Menemenspor, Tuzlaspor, Akhisarspor, Ankaraspor, Eskişehirspor ve Balıkesirspor şeklinde olundu.


Ligin piyasa değeri en yüksek oyuncular listesi ise sırasıyla şu isimlerden oluştu:


“Ravil Tagir, Khaly Thiam, Tomane, Kevin Boli, Burak Kapacak, Burak İnce, Davide Lanzafame, Gentian Selmani, Kubilay Kanatsızkuş ve Eslem Öztürk.”
Samsunspor transfer sezonu kapanmadan hücum bölgesine yeni takviyeler yapmak istiyor.