Tekkeköy'de Hayri Ağırlar ile Devam

Tekkeköy'de Hayri Ağırlar ile Devam

AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nda bugün gerçekleşen Tekkeköy Kongresi ile ilçe kongreleri süreci tamamlanmış oldu.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlandı. Cumartesi günü gerçekleştirilen Vezirköprü ve Ladik kongrelerinden sonra bugün gerçekleşen Tekkeköy İlçe Kongresi ileSamsun'un 17 ilçesinde de olağan kongre süreci tamamlanmış oldu.

SON İLÇE KONGRESİ TEKKEKÖY'DE

Diğer kongrelerde olduğu gibiTekkeköy 7. Olağan İlçe Kongresi de büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Pandemi nedeniyle sosyal mesafeye önem verilerek gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Hayri Ağırlar tek aday olarak girdiği seçimde kullanılan tüm oyları alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Hayri Ağırlar'ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

ASIL LİSTE:

KENAN TÜFEK
HALİL İBRAHİM CERRAHOĞLU
RAHMAN KURTOĞLU
DURSUN KILLI
HASİBE CANAYAKIN
HABİP ATASOY
ELİF ANIL
RECAİ ATEŞ
HACER ERGÖR
ÖZGÜL TAKMAZ
NAMIK BOLAT
SEDAT AYDIN
HÜSEYİN BEKLEMİŞ
MİTHAT ŞENEL
ORHAN ŞEN
EMRAH ORUÇ
HANİFE ÇAKMAK
İLKER BİLTEKİN
İSMAİL BALCI

YEDEK LİSTE:

ALİ KARAKAŞ
SÜLEYMAN ÇAVUŞOĞLU
MUHAMMET ÖZDEMİR
SELÇUK TOKKÖZ
RIZA MUTİ
ALİ YILMAZ
ALİ ÖZTÜRK
GÜLAY KUZU
MEHMET CAN
HANİFE BOZ

TEKKEKÖY'DE DE COŞKU VARDI

Tekkeköy 7. Olağan İlçe Kongresi'ne; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı; AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde her iki ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.