Müge Anlı bugün Ümitcan Uygun'un iddialarına cevap verecek mi?

Müge Anlı bugün Ümitcan Uygun'un iddialarına cevap verecek mi?

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun olayında flaş gelişme! Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü bulundu.

Türkiye'nin ATV ekranlarında yayınlananMüge Anlı ile Tatlı Sert'ten takip ettiğiAleyna Çakır,Ümitcan Uygun olayına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere, Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından şüpheli sıfatı ile sevgilisi Ümitcan Uygun, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış; daha sonra serbest bırakılmıştı. Müge Anlı canlı yayına katılan bir tanık, Aleyna Çakır Ümitcan Uygun olayında Ümitcan'ın annesiGülay Uygun hakkında çalıştığı çocuk esirgeme kurumundaki kızları gece kötü yola düşürdüğüne dair iddialarda bulunarak anne Uygun'u da olaya dahil etmişti.

Okların bir anda kendisine döndüğü anne Gülay Uygun, önceki gece Ankara Keçiören'de boş bir alanda silahla vurulmuş hâlde ölü olarak bulundu.

Annesinin cesedinin bulunduğu yere gelen Ümitcan Uygun, ilk kez sessizliğini bozdu. Annesi hakkında ortaya atılan iddialara sert tepki gösteren Ümitcan Uygun, "Ben her zaman sessiz kaldım. Fakat bu saatten sonra sessiz kalamam. Benim annem, sizin suçlamalarınız yüzünden kafasına sıktı. Ben hepsinden şikayetçiyim." dedi.