Samsunsporlu Eğitimciler Dergisi Kavak'ta

Samsunsporlu Eğitimciler Dergisi Kavak'ta

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu tarafından 2. sayısı çıkarılan dergi, Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne takdim edildi.

Samsunspor'a gönül veren eğitimciler tarafından oluşturulan Samsunsporlu Eğitimciler Platformu, bahar döneminde Samsunsporlu Eğitimciler Platformu Dergisi'nin ilk sayısını çıkarmıştı. Eylül ayında ise şampiyonluk sayısı olarak planlanan 2. sayı da çıktı.

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu üyelerinden, Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi İngilizce öğretmeni Ahmet Yavaş, Kavak İlçe Milli Eğitim müdürü Orhan Büyük'ü makamında ziyaret ederek derginin yeni sayısını takdim etti. İlçe milli eğitim müdürlüğüne bırakılan dergilerin yanında, Kavak'taki bazı öğrencilere verilmek üzere de bazı dergiler ilçeye getirildi. Ayrıca İngilizce öğretmeni Ahmet Yavaş konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Dergimizin 2. sayısını çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dergideki bütün yazılar, tasarımlar platform üyesi Samsunsporlu eğitimci arkadaşlarımıza ait. İlk sayı çıktığında, şampiyonluk sayısı çıkarmak da nasip olsun diye düşünmüştük. Nitekim bu oldu. Dergimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Ayrıca Samsun merkez ve diğer ilçelerde de temsilci arkadaşlarımız derginin dağıtımını yapacaklar. Bu arada şunu da söylemeliyim, dergimizin ücretli satışı olmamaktadır."