Yakakent'te Saliha Korkmaz'la, Alaçam'da Hasan Özdemir'le Devam

Yakakent'te Saliha Korkmaz'la, Alaçam'da Hasan Özdemir'le Devam

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bugün gerçekleştirilen Yakakent ve Alaçam kongreleri ile toplamda 12 ilçenin olağan kongresini tamamlamış oldu. Her iki ilçede de mevcut başkanlar tek liste ile girdikleri seçimlerde güven tazelediler.

Pandemi nedeniyle ara verilen ilçe kongrelerini tamamlamak adına hızlı bir planlama yapanAK Parti Samsun İl Başkanlığı, iki ilçe kongresini daha tamamladı.

Haftaya 10 ilçe kongresini tamamlayarak giren AK PartiSamsun İl Başkanlığı, bugün gerçekleşen 2 ilçe kongresi ile tamamlanan ilçe kongresi sayısını 12’ye çıkardı. Yarın gerçekleşecek olan Asarcık ve Kavak ilçe kongreleri ile tamamlanmış ilçe kongre sayısı 14’e çıkmış olacak. Kalan 3 ilçe kongresinin de önümüzdeki hafta sonu tamamlanması planlanıyor.

SOSYAL MESAFEYE BÜYÜK ÖNEM

Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına azami dikkat gösterilen günün ilk kongresinde mevcut başkan Saliha Korkmaz, yeniden Yakakent İlçe Başkanı oldu. Saliha Korkmaz’ın yönetiminde şu isimler yer aldı:

ASIL LİSTE:
ZAFER PARALI
ALİ AVCI
ORHAN İLHAN
FATİH KOCABAŞ
NİLÜFER ERDOĞAN
ALİ COŞKUN
MECİT BAŞ
SEZAİ DURHAT
ZÜLEYHA SARI
AYKUT ŞEN

YEDEK LİSTE:
SELVA ÖZDEMİR
YAŞAR DEMİR
ALİ RIZA SAK
YELİZ SARIBAŞ
SAİM UZUN
AHMET DEMİR

ALAÇAM’DA HASAN ÖZDEMİR

Alaçam’da da mevcut başkan Hasan Özdemir başkanlığında tek liste ile gerçekleşen kongrede Başkan Özdemir kullanılan bütün oyları alarak yeniden ilçe başkanı oldu.

ASIL LİSTE:
GÜRHAN BATI
FEHİME TÜRK
NİHAT CAN
BÜŞRA ÇELİK
HASAN SAĞLIK
MERİH YILMAZ
ALİ FİKRİ AKÇAY
ŞABAN YILMAZ
ALİ EROĞLU
SALİM KARATAŞ
MUSTAFA EREN
ÇİĞDEM DAL
UFUK UYANIK
KENAN ATAY

YEDEK LİSTE:
MUSTAFA GÜLERYÜZ
EROL ALVER
YILMAZ ÇOR
ARİF ÖZDEMİR
DURMUŞ YALÇIN
AYDIN SARUHAN
KÜBRA NUR SAKA
BEGÜM HELVACI

Gerçekleşen kongrelere; AK Parti Trabzon Milletvekili ve İl Koordinatörü Dr. Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, Cumhur İttifakı MHP belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde her iki ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.