Müge Anlı Samsun'daki Fatma Demir cinayetini tekrar gündeme getirdi

Müge Anlı Samsun'daki Fatma Demir cinayetini tekrar gündeme getirdi

Samsun'un Ayvacık ilçesinde 22 Ağustos 2016 tarihinde derede ölü bulanan Fatma Demir ile ilgili konuyu Müge Anlı yeniden gündeme getirdi.

Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Başalan Köyü'nde oturan 55 yaşındaki Fatma Demir'in ölümüMüge Anlı'da tartışılmıştı ve yakınları intihar etmiş olabileceğini gündeme getirmişti.

22 Ağustos 2016 tarihinde derede ölü bulananFatma Demir ile ilgili, adli tıp uzmanlarının son raporuna göre elle boğularak öldürülmüştü.

MÜGE ANLI: 'HERKES ORTADA İNANILIR GİBİ DEĞİL'

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, asıl ismi Sema Esen olanAleyna Çakır'ın şüpheli ölümü ile ilgili dosyayı programına taşımıştı. Programa katılan genç kızın ailesi, kızlarına şiddet uygularken çektiği görüntüleri sosyal medyaya paylaşan sevgilisiÜmitcan Uygun tarafından öldürüldüğünü düşünüyordu.


Programda Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümü üzerinde konuşulurken Müge Anlı, Fatma Demir'in ölümünü gündeme getirerek ; Boğuldu intihar etti diye duruyor herkes ortada yani inanılır gibi değil'' ifadelerini kullandı.

NEDEN İNTİHAR ETSİN?

Müge Anlı, Fatma Demir'in bir cinayete kurban gittiğini belirterek; ''İntihar diyorlar, kadının zaten bir kolu yok. Niye intihar etsin ortada bir sebep de yok, nasıl edecek yani '' açıklamasında bulundu.

Bu dosyaların artık sonuca varması gerektiğini ifade eden Müge Anlı, '' Ben savcılarımıza güveniyorum '' dedi.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ