Samsun'da KPSS adaylarına ücretsiz servis

Samsun'da KPSS adaylarına ücretsiz servis

Samsun'un Terme ilçesinde Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) girecek adaylar için ücretsiz servis tahsis etti. Başkan Kılıç ve belediye ekipleri öğrencilere ayrıca ikramlarda bulundu.

Terme Belediyesi, il merkezindeKPSS sınavına girecek adaylar için ücretsiz servis tahsis etti. Ücretsiz servislerde Başkan Kılıç bizzat adaylara başarılar dilerim belediye ekipleri tarafından sandviç ve su ikramları da yapıldı.

BAŞKAN KILIÇ BAŞARILAR DİLEDİ


Sınav öncesinde öğrencilere adaylara başarılar dileyen Terme Belediye BaşkanıAli Kılıç, "Sevgili kamu personeli adayları önemli bir sınava gireceksiniz. Gireceğiniz sınav, yolun sonu değil. Önünüzde çok uzun bir yol var ve bizim de sizlere ihtiyacımız var. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bizler sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin en önemli teminatı olan siz gençlerimize güvenim tam. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki siz, elinizden gayreti gösterdiniz. Emek ve gayret içerisinde uzun süren bir çalışma döneminden sonra gireceğiniz KPSS sınavında hepinize stres ve kaygıdan uzak başarılı bir sınav diliyorum.” dedi.