Demir: Samsunluların yüzde 97'si korona tedbirlerine dikkat ediyor

Demir: Samsunluların yüzde 97'si korona tedbirlerine dikkat ediyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'da halkın yüzde 97'sinin virüs tedbirleri konusunda dikkatli davrandığını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanu Mustafa Demir, Samsun Akademik Odalar Birliği (SAOB) tarafından düzenlenen Akademik Buluşma ve İstişare Toplantısı’na katıldı.

"SAMSUNLULAR TEDBİRLERE UYUYOR"

Burada bir konuşma yapan Başkan Demir, Samsun’da halkın yüzde 97’sinin virüs tedbirleri konusunda dikkatli davrandığını söyledi.
Başkan Demir, “Şuan 20’nin üzerinde ekibimiz sahada çalışıyor. Daha yapacağımız çok işimiz var. Pandemi döneminde haklı talepte bulunup geri çevirdiğimiz kimse olmadı. Katkı vermeyen hiçbir kesim de olmadı. Bu Samsun için gururdur. Asker uğurlama törenlerimiz, düğünlerimiz bizim kültürümüzün parçası. Lakin tedbirleri asla elden bırakmamamız lazım” dedi.

"SOSYAL MESAFE UYARILARI YAPIYORUZ"

Başkan Mustafa Demir, “Bunu görmek lazım. Samsun Pandemi Kurulu olarak da büyük bir gayretin içindeyiz. İsteriz ki halkımızın tamamı sosyal mesafe kurallarına uysun. Maskesini mutlaka taksın. Dezenfektanları sürekli kullansın. Bunları yaparsak virüsün bulaşma riskini azaltmış oluruz. Bu konuda çok ciddi çaba sarf ediyoruz. Toplu taşıma araçlarımızda sürekli maske ve sosyal mesafe uyarıları yapıyoruz. Ama bana bir şey olmaz diyerek maske takmayan ve mesafeye uymayanları gördüğümüzde uyarmak hepimizin görevi olmalıdır” diye konuştu.