Samsun'da silahlı çatışma olayına 2 tutuklama

Samsun'da silahlı çatışma olayına 2 tutuklama

Samsun'un İlkadım ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışma olayında 2 kişi tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 53 yaşındaki İhsan Çetin, 42 yaşındaki Cengiz Üner, 45 yaşındaki Mustafa Ç., 34 yaşındaki Ali Osman A. ve 37 yaşındaki Hamza Ç. yaralandı.

29 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Yaralılar, 112'ye ait ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İhsan Çetin kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Cengiz Üner ise Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Mustafa Ç. ve Ali Osman A.'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis olay yerinde 29 adet boş kovan ele geçirdi.

2 TUTUKLAMA 1 ADLİ KONTROL

Sırtından vurularak yaralanan Hamza Ç. hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayda ayağından yaralanan ve kaçtığı tespit edilen Kemal Ç.(29) ile Murat Ç. (44) de polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan Kemal Ç., Murat Ç. ve Hamza Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Kemal Ç. ve Murat Ç. mahkemece tutuklanarak gece saat 00.30 sıralarında Samsun T tipi Kapalı Cezaevine gönderilen, Hamza Ç. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.