Başkan Demir : Bir ve beraber olunca ortaya güzel şeyler çıkıyor

Başkan Demir : Bir ve beraber olunca ortaya güzel şeyler çıkıyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İlkadım İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte müthiş bir sinerji ve birliktelik yakaladıklarını ifade ederek, 'Gücü ve enerjiyi bir ve beraber kullanınca, ortaya çok güzel şeyler çıkıyor' dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Kongresi’ne katılan ve burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye BaşkanıMustafa Demir, Samsun’da güzel bir birliktelik yakaladıklarını ifade etti.

“Hepimiz aynı hedefe doğru aynı samimiyetle yürüyoruz” diyen Başkan Demir, “Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, il teşkilatımız, ilçe başkanlarımız, ilçe teşkilatlarımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile müthiş bir birliktelik yakaladık. Gücü ve enerjiyi bir ve beraber kullanınca, ortaya çok güzel şeyler çıkıyor” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir haklı talebi geri çevirmediklerini de ifade eden Başkan Demir, “Her ilçede büyük ve verimli hizmetlere sebebiyet veriyoruz. Seçim kampanyasında hatırlarsınız;‘5 yılda bütün kırsal altyapıyı bitireceğiz’ demiştik. Yollar ve içme suları da dahil. Şuanda hedefin önündeyiz. Birçok ilçemizde önümüzdeki sene altyapıyı bitiriyoruz. 3 yıl içinde de 950 mahallede bütün altyapıyı bitiriyoruz” dedi.

İlkadım ilçesindeki birçok projenin uygulama safhasına girdiğini de dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Projelerimizin biri hariç tamamında kamulaştırma ve yargı süreçleri var. Onlar tamamlanmak üzere” ifadelerini kullandı. Saathane Meydanı, Subaşı projesi, 153 Kent Yönetim Merkezi gibi projelerle ilgili de bilgiler veren Başkan Demir, “Çalışmalarımız devam ediyor. İlkadım ile ilgili de Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin oradaki yerini Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz çok ciddi destek oluyorlar. Yeni projeyi bitirir bitirmez hemen ihalesine çıkacağız. İlkadım'ın göbeğine müthiş bir yaşam alanı, tarihi nostaljik Osmanlı dönemine atıf yapan güzel bir mimariyle orayı sizlere kazandıracağız” diye konuştu.