Multescu, Alibec'e Samsunspor'a Git Dedi

Multescu, Alibec'e Samsunspor'a Git Dedi

Samsunspor'un eski hocalarından Gigi Multescu, vatandaşı Alibec'in Samsunspor'a gitmesini tavsiye etti.

Samsunspor'un eski teknik direktörlerindenGigi Multescu, vatandaşı Alibec'in Samsunspor'a gitmesiyle ilgili olarak Romanya basınına konuştu ve tercihini Samsunspor'dan yana kullanmasını tavsiye etti. Multescu şunları söyledi:

"Denis Alibec'e gelince, Samsunspor ile zaten anlaşmışsa, onu komple bir futbolcu olarak tanıdığım için, çok hızlı bir şekilde tribünlerin idolü olacaktır. Eski öğrencilerimden birisi ona koçluk yapacak, 1993'ten beriErtuğrul Sağlam'la görüşürüz. Onu çok yükselttim. Futbol kariyerinde ona çok yardımcı olduğumu söyleyebilirim. 1993'te kulübün başkanı olan İsmail Uyanık'a gittim ve onu, Ertuğrul'un forvet olarak oynaması gerektiğine ikna ettim. Gerçek bir forvet için tüm niteliklere sahipti.

Bir tavsiye olarak, bir renk lekesi gibi isterseniz Alibec'e, seyirciler arasında çok popüler olduğunda, evine gitmek isterse mümkün olduğunca az şehre çıkmasını tavsiye ederim. Şehirde dışarı çıktığım an, bir kafede çay içmek ya da küçük hediyeler almak için herkes bana rağbet ediyordu. Ve bu, insanların takıma duydukları sempati yüzündendi. Samsun'da halk futbol ve futbolcular için yaşıyor. Samsunspor onların büyük tutkusudur. "

Mulțescu, 1993-1997 ve 2003'te Samsunspor'u iki kez çalıştırdı. 1994'te Balkan Kupası'nı kazandı.