İmamoğlu tatilden dönmüyor Mustafa Demir tatil yapmıyor

İmamoğlu tatilden dönmüyor Mustafa Demir tatil yapmıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürekli yaptığı tatillerle gündem olurken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir göreve geldiğinden bu yana sadece 3 gün tatil yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, eleştirilmek istendiğinde sürekli olarak CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kıyaslanıyor. 

Ancak; CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ depremi olduğunda Erzurum'da, İstanbul'u sel felaketi vurduğunda Bodrum'da yatta ve en son olarak da İstanbul'da lüks konutlar inşa eden ünlü müteahhit Nedim Keçeli’nin evinde tatil yapması ile gündeme gelmişti.

AK Partili Mustafa Demir ise İmamoğlu'nun aksine göreve geldiği günden bu yana sadece üç gün tatil yapabildiğini söyledi.

Artık ihale sürecine girildiğini, kentte büyük bir değişim yaşanacağını, otopark sorununun merkezde tamamen çözüleceğini, bu yıl projelerin bir kısmının ihaleye çıkılması ile birlikte 2021’in proje yılı olacağını ifade etti. Başkan Demir, TOKİ aracılığı ile yeni bir adliye sarayı yapılacağını ve bölge istinaf mahkemesinin de oraya taşınacağının müjdesini verdi. Samsun'a hizmet etmek için durmaksızın sahada olduğunu dile getiren Demir;" Samsun için kaybedecek tek bir günümüz bile yok" dedi.