Samsun'daki korkunç cinayetin maktulü Hüsame Ünveren daha öncede vurulmuş

Samsun'daki korkunç cinayetin maktulü Hüsame Ünveren daha öncede vurulmuş

Dünkü cinayette hayatını kaybeden Hüsame Ünveren (24)'in daha öncede silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybederken, saldırganların yerde yatan yaralı gence silah kabzası ve tüfek dipçiği vurup daha sonra da yine ateş etmişlerdi. Samsun'u dehşete düşüren bu olayda hayatını kaybeden Hüsame Ünveren (24)'in daha öncede silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. 

Samsun'daki korkunç cinayetin maktulü Hüsame Ünveren'in öldürülme anı

2017 Haziran ayında İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi Modern Pazarında Sefa B. (19), henüz belirlenemeyen nedenle pompalı tüfekle Hüsame Ünveren'i bacağından yaraladı. Bu sırada tüfekten çıkan saçmalarla pazar esnafı Sultan Kaya ile yoldan geçen Özgür Cüdel de yaralandı.

NELER OLMUŞTU?

Saldırı sonrasında kayıplara karışan Sefa B., bir sonraki gün bir saldırı daha gerçekleştirdi. Atakum İlçesi Yenimahalle Mahallesi'nde karşılaştığı İsmail Batur'a pompalı tüfekle saldıran S.B., Batur'u bacağından yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Batur'un durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda bulunduğu öğrenildi.

İki farklı saldırı ile alakalı Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı. Ekipler Sefa B.'yi yakalayarak gözaltına alınırken, zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.