AK Parti Samsun İl Başkanı açıkladı! Hasan Uzunlar ihraç edildi

AK Parti Samsun İl Başkanı açıkladı! Hasan Uzunlar ihraç edildi

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kuruluna sevkedilen Hasan Uzunlar ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kuruluna sevkedilenHasan Uzunlar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Ersan Aksu açıklamasında şunları kaydetti:

"Kamuoyunun malumu olduğu üzere partimiz üyesi Hasan Uzunlar; Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi hakkında; parti ilkelerimize ve politikalarımıza uygun olmayan sosyal medya paylaşımları gerçekleştirmiş ve bu sebeple kesin ihraç talebiyle İl Yönetim Kurulu kararıyla Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

İl Disiplin Kurulumuz, ilgili mevzuat çerçevesinde konuyu değerlendirmiş ve partimiz üyesi Hasan Uzunlar'ın kesin ihracına karar vermiştir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, ülkemizin bekasının garantisi olarak nitelediği, "Ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktır" ifadeleriyle özetlediği Cumhur İttifakı'nın önemini bir kez daha hatırlatır, ittifak ruhuna aykırı hiçbir söylem ve eyleme müsamaha gösterilmeyeceğinin bilinmesini isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur."