İYİ Parti Samsun İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti Samsun İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti Samsun İl Kongresi bugün gerçekleşirken 5 adayın yarıştığı kongrede Hasan Aksoy açık ara fark ile İl Başkanlığına seçildi.

İYİ Parti 2. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Kongrede mevcut BaşkanRecep Güleroğlu’nun yanı sıra Hasan Aksoy, Ayşe Ayan, Ceyhun Karaca ve Murat Keskin yarıştı.

Kongrede oy kullanan delegelerin büyük bir kısmıHasan Aksoy’a oy verirken Aksoy rakiplerini ezici bir çoğunlukla başkanlığa seçildi. Başkan Aksoy kongrede oy kullanan tüm delegelere teşekkür ederek İYİ Parti’nin Türkiye’deSamsun’da büyük kazanımlara imza atacağını ifade etti.

Başkan Aksoy, “ İYİ Parti Genel BaşkanımızMeral Akşener önderliğinde cesur yürekli İYİ’lerin başlatmış olduğu, demokrasimize nefes aldırmış kutlu bir harekettir. İYİ Parti AKP’nin seçim kaybedebileceğini bu millete göstermiş kutlu bir harekettir. (Samsun’da İlkadım-Atakum) Ankara, İstanbul seçimleri.

Ülkemizin hali ortada, hukuk yok, adalet yok, liyakat yok, dış ilişkiler berbat, ekonomi günden güne kötüye gidiyor, eğitim sistemi perişan, işsizlik almış başını gidiyor; muhafazakâr iktidar söylemiyle geldiler, maneviyat günden gün bozuluyor, ahlaki çöküntü hat safa da. Bütün bunların düzelmesi için İYİ Parti iktidar olmalıdır.

İYİ Parti bu milletin tek umududur. Toplumsal huzur, barış ve kardeşlik, milletin ayrıştırılmaması tam tersi bütünleşmesi için İYİ Parti iktidar olmalıdır.

Bilgi çağını yakalamak, beyin göçünü önlemek, kalkınmak, ilerlemek, üretmek, aş, iş, emek için İYİ Parti iktidar olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı, değerleri, özgürlükleri ve gerçek demokrasi için İYİ Parti iktidar olmalıdır. Geleceğimiz olan gençlerimize aydınlık bir gelecek bırakabilmek için İYİ Parti iktidar olmalıdır. Kadınlarımızın toplumsal yaşamda etkin bir biçimde yer alması, katkı sağlaması için İYİ Parti iktidar olmalıdır. Kısaca Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Ulusunun güzel geleceği için İYİ Parti iktidar olmalıdır.

İl Başkanlığımızda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kırmayacağız, dökmeyeceğiz, kutuplaştırmayacağız. Küçük olsun, benim olsun mantığı gütmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Siyasetimiz açık, şeffaf olacaktır. (Bir saniyesine dahi hâkim olamadığımız dünyada fırıldak olmayacağız. Net olacağız. Düz olacağız.)

Kapalı kapılar ardında siyaset yapmayacağız. Koltuk değil ayakkabı eskiteceğiz. İl Başkanlığımızda süratle gönüllü üyelik seferberliği başlatacağız. Aidiyet duygusunu oluşturacağız. Üye sayısının artması iktidara daha hızlı yürümemizi sağlayacaktır. Samsun’da İYİ Parti’de siyaset yapmayı kolaylaştıracağız” diye konuştu.