Vukan Savicevic:Çok mutluyum çünkü Samsunspor'dayım

Vukan Savicevic:Çok mutluyum çünkü Samsunspor'dayım

Samsunspor'un yeni transferi Vukan Savicevic, akşam idmanına katılarak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirtenVukan Savicevic, “Takım arkadaşlarımla tanıştım. Çok mutluyum çünkü Samsunspor’dayım. Takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Burada onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

Samsunspor taraftarı ile birlikte birçok galibiyet kutlayacaklarını belirten Vukan Savicevic, “Samsunspor'un benimle ilgilendiğini öğrendikten sonra tabi ki internete girdim ve araştırdım. Aynı zamanda Türkiye'de oynayan arkadaşlarıma da sordum. Taraftarın harika olduklarını söylediler ve inanıyorum ki onlarla birlikte birçok galibiyet kutlayacağız. Sosyal medya üzerinden çok fazla hoş geldin mesajı aldım. Tabi ki bu mesajları görünce çok mutlu oluyorum. Onlarla tanışmak ve Samsun'da onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Enerjik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Vukan Savicevic, “Kişiliğim duruma göre değişiyor ama genelde enerjiğim. Çünkü enerjik olduğumda daha fazla konsantre olabiliyorum ve açıkçası böyle olmayı seviyorum. 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyorum. Tabi ki maçın durumuna ve hocanın benden istediğine göre değişiyor. Her zaman elimden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.