Erkam Kalacak Mı?

Erkam Kalacak Mı?

Samsunspor'da durumu belirsizliğini koruyan oyunculardan biri olan Erkam Reşmen'in kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Yeni sezon için kadro çalışmalarına devam edenSamsunspor'da durumu en çok merak edilen oyunculardan biri de Erkam Reşmen olarak görülüyor. Taraftarların büyük bir kısmı Erkam'ın kadroda tutulması gerektiğini düşünüyor.

Samsunspor'daki 4. sezonunu geçirenErkam Reşmen, istikrarlı yapısıyla dikkat çeken bir oyuncuydu. Kırmızı-beyazlı formayla da aynı istikrarlı sürdüren Erkam, bu sezon da grafiğini devam ettirdi.

Bu sezon toplam 24 resmi maça çıkan Erkam, 21 lig maçında 16 defa ilk 11'de sahaya çıkarken 3 de kupa maçında görev aldı. Sezonun ilk devresinde Yalçın Kılınç ile birlikte çok iyi bir ikili oluşturan ve stoperde banko oynayan Erkam geçirdiği sakatlığın ardından yeniden formasını almaya başladı. İhtiyaç halinde sağ bek hatta kritik Manisa FK maçında olduğu gibi sol bekte de oynatılan Erkam, ne zaman görev verilirse yerine getirmeye çalışan ve taraftara da güven veren bir oyuncu profili çiziyor.

30 yaşındaki futbolcunun hedefi, 2016/17 sezonunun devre arasında geldiği Samsunspor ile birlikte Birinci Lig'e yükselmekti ve bunu başardı.