Sinop yangınında skandal mesajlar: Müge Anlı'da böylesi görülmedi

Sinop yangınında skandal mesajlar: Müge Anlı'da böylesi görülmedi

Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Sinop yangınında son dakika gelişmeleri yaşandı. Erdal Özkaya'nın akıllara durgunluk veren mesajları ifşa oldu.

2008 yılından bu yana programında hırsızından katiline, yalancısından psikopatına her şey görenMüge Anlı böylesini ilk kez gördü...

Yüzlerce davayı çözen, Türkiye'nin en güvenilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, Sinop yangını olayında inanması güç mesajlara ulaştı.Sinop'unTürkeli ilçesinde ahşap evde çıkan yangında Nurten(28), oğluRamazan Özkaya (4) ve eşinin anneannesi Hanife Özcan(105) kayboldu. O gün bugündür Müge Anlı'nın canlı yayınında kayıplarını arayan Erdal Özkaya'nın mesajları ifşa oldu.

Müge Anlı ve ekibi şimdiye kadar pek çok cinayeti ve davayı çödü ama hiç bu kadar psikopat ve iftiracı bir konuk ve aileyle karşılaşmamıştı.

 Erdal Özkaya'nın bir yakınına attığı mesajlarda şu ifadeler yer aldı:

''Benim yada anam hakkında iftira atan olup da gözaltı olursa, Ali teğmen, Turgay uzman bunları Fetö'den şikayet et hemen. Müge Anlı ve ekibini Rahmi bey hariç onları da şikayet et '

Köşeye sıkışınca karşısındakileri terör örgütüne mensup olmakla suçlayıp, işin içinden çıkacağını düşünen Erdal Özkaya herkesi şok etti.

Erdal Özkaya'nın mesajlaştığı yeğeninin ise ;'Anneannemi yayında çok konuşturma. Hep sustur, laf arasına gir' dediği dikkat çekti.

Bu mesajlar sonrası Rahmi Bey 'Beni de şikayete konu edin kardeşim ekiple biriz.' sözlerini kullandı.

Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı bu konunun peşini bırakmayacaklarını ve Erdal Özkaya hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Ayrıca Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:

'Sana yazıklar olsun. Senin için burada uğraştık Arif Hoca senin tedavin için çalıştı çabaladı. Gerçekten yazıkları olsun.'