Samsunspor'da çifte mutluluk! 55. Yıl dönümünde şampiyon oldu

Samsunspor'da çifte mutluluk! 55. Yıl dönümünde şampiyon oldu

Ligde birinci sırada olan Samsunspor'un önümüzdeki günlerde TFF tarafından şampiyonluğu ilan edilecek.

2. ve 3. Lig’deki kalan maçların oynanması yönünde alınan karara gelen tepkiler üzerine TFF, tekrar toplandı ve maçların oynanmaması yönünde bir karar daha verdi.

TFF önümüzdeki günlerde Samsunspor’un şampiyonluğunu ilan edecek.

 Korona virüs salgını nedeniyle mart ayında durdurulan TFF 2. ve 3. Lig’le ilgili geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kalan maçların 18 Temmuz’dan itibaren oynanmasına karar vermişti. Fakat bu liglerde bulunan birçok takımın alınan karara itiraz etmesinin ardından, TFF bir kez daha toplandı. Yapılan görüşmede alt liglerdeki maçların oynanmaması yönünde yeni bir karar çıktı.

 TFF’den yapılan açıklamada, “Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştır. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar vermiştir. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.