Müge Anlı:'Samsun'a emniyet müdürü olmak istiyorum'

Müge Anlı:'Samsun'a emniyet müdürü olmak istiyorum'

Samsun'da Ecrin Kurnaz olayında yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı, Emel Kılıç 'ın konusuna da değinerek emniyet yetkililerine çağrıda bulundu.

Müge Anlı Samsun:Müge Anlı ile Tatlı Sert  programının bugün ki bölümünde, Samsun'da 7 Şubat 2012 tarihinden beri kayıp olan Emel Kılıç olayı gündeme geldi.

Yaklaşık 9 yıldır kayıp olarak arananEmel Kılıç 'ın katilinin belli olduğunu ve cinayete kurban gittiğini belirten Anlı ; ' Katili artık alınsın gerçekten Samsun'a emniyet müdürü olmak istiyorum' dedi.

'EMEL KILIÇ'IN KATİLİ YAKALANSIN'

Vezirköprü ilçesindeEcrin Kurnaz olayındaki gelişmelerden sonra Emel Kılıç 'ın katilinin yakalanmasını isteyen Müge Anlı;''Samsun hareketlenmişken keşke şu Emel'in de katilini alsalar.Nereye emniyet müdürü olsan deseler, Samsun diyeceğim. Gideceğim Emel'i öldüren adamı alacağım, çünkü biliyorum kim olduğunu. Bazen sinir oluyorum gerçekten. Katil elini kolunu sallaya sallaya ortada dolaşıyor yani ölmesini bekliyoruz heralde. Her Samsun dendiğinde Emel'in adını geçirmeden edemiyorum. 3 tane çocuğuna  nohutlarını ıslatmıştı, yeşillenmiş evde hiç gözümün önünden gitmiyor. Bir de kocası eve girmesin diye ziller yapmıştı kapıların kilit yerlerine, uyansın sesine diye. Kendi kendine bir alarm sistemi kurmuştu'' dedi.

'DOSYA YENİDEN ELE ALINSIN'

Emniyet yetkililerine seslenen Anlı; Heralde onun da dosyası bir yere düştü, bir masanın altına falan kaçtı yani ciddi söylüyorum kimse bana alınmasın darılmasın. Şimdi nasılSamsun'u alkışlıyoruz Ecrin Kurnaz olayıyla ilgili gelişmelerden dolayı, Samsun'da bir de Emel Kılıç var, yani yok haber bu kadından. Ne diyor bu Müge Anlı, Emel Kılıç ile ilgili bakıcak olan varsa baksın. Lüffen bu dosyayı yeniden ele alın rica ediyorum'' açıklamasında bulundu.

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ