Müge Anlı; ' İlk defa böyle bir duruma rastlıyorum, Samsun'a helal olsun'

Müge Anlı; ' İlk defa böyle bir duruma rastlıyorum, Samsun'a helal olsun'

Müge Anlı, Vezirköprü'de Ecrin Kurnaz olayına ilişkin gelişen gözaltılar sonrası açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı Samsun:Samsun Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı, Vezirköprü ilçesinde 07 Mayıs 2019 tarihinde kaybolan 1,5 yaşındakiEcrin Kurnaz'a ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları üzerinde yapılan DNA incelemesinde buluntuların küçük kıza ait olduğunun belirlendiğini açıklarlarken, olayla ilgili baba, babaanne ve amcanın da bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

ATV  ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alanMüge Anlı ile Tatlı Sert  programının gündeminde, Ecrin Kurnaz olayına ilişkin gelişmeler yer aldı.

Müge Anlı, Ecrin bebeğin ölümüne ilişkin babaanne ve amca hakkında verilen karara ilk defa rastladığını belirtelerek; 'helal olsun çok yerinde bir karar teşekkür ediyorum' dedi. 

MÜGE ANLI; 'SAMSUN'A HELAL OLSUN'

Savcılığın konuyu titizlikle takip ettiğini belirten Anlı; '' BenVezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'nı en başta bir kutluyorum. Çünkü babaanne ve amca hakkında kasten adam öldürme suçundan gözaltı kararı verildi. BabaanneHatice Kurnaz ve amcaÖzkan Kurnaz kasten öldürme suçlamasıyla gözaltındalar. Savcılık herşeyin farkında konuşma ve telefon takipleriyle, HTS kayıtlarıyla , savcı da jandarma da farkında ama delillendirmek lazım.

Savcıklık da ne yapmış, bakmakla yükümlü olduğun çocuğa bakamadın, o çocuk da ister kendisi gitsin düşsün ölsün, ister gitsin birisi öldürsün. Sen bakmakla yükümlüydün ve bakamadın mı? bizde sana bu konudan dava açıyoruz demiş ve 20 yıl. Neredeyse adam öldürmeyle eş değer. Soruşturma bu şekilde başlamış ve ben ilk defa rastlıyorum böyle bir duruma, helal olsun diyorum çok mutlu oldum'' dedi. 

HABER:KÜBRA ÖKSÜZ