Erdoğan Yeşilyurt: 'Sivasspor için canla, başla mücadele edeceğim'

Erdoğan Yeşilyurt: 'Sivasspor için canla, başla mücadele edeceğim'

Sivasspor ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatan DG Sivasspor'un başarılı futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt, 'Daha öncede hep söylediğim gibi 'Ben zaten büyük takımda oynuyorum' söylemlerimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde de kırmızı-beyazlı formamız için canla, başla mücadele edeceğim' dedi.


Süper Lig ekiplerinden DG Sivasspor Kulübü, transferin gözde futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt ile 5 yıl daha sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı. Bunun üzerine Yeşilyurt, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sivasspor'la 5 yıl daha sözleşme imzalamanın gururunu yaşadığını ifade ederek, '2 Sezondur büyük bir onurla formasını giydiğim Sivasspor Kulübü ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Daha öncede hep söylediğim gibi 'Ben zaten büyük takımda oynuyorum' söylemlerimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni dönemde de kırmızı-beyazlı formamız için canla, başla mücadele edeceğim. Sözleşmemi uzatmamda emeği geçen başkanımız Mecnun Otyakmaz'a, başkanvekilimiz Erdal Sarılar'a ve teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'a teşekkür ederim' dedi.