Güney Afrika'nın Özel Çayı Kloof, Türkiye Piyasasında

Güney Afrika'nın Özel Çayı Kloof, Türkiye Piyasasında

Kendine has özellikleri ile dikkat çeken Güney Afrika çayı Kloof markası ile Türkiye pazarına girdi.

Uzun yıllar boyunca Avrupa ülkelerinin sömürgesi durumunda olan Güney Afrika Cumhuriyeti'nin kendine has çayı Avrupalılar tarafından çokça tercih ediliyordu. İşte bu özel çaylarKloof markası ile Türkiye pazarına da girmiş durumda.

Direkt olarak Güney Afrikalı çiftçilerden tedarik edilen, premium kalitede doğal roybos çayları "KLOOF Rooibos Tea" markası altında satışa sunuldu.

Roybos, doğal olarak kafeinsiz; mineral, vitamin ve antioksidanlar yönüyle son derece zengin bir bitki çayı durumunda. Geleneksel çayların aksine çok düşük tanin seviyesine sahip olduğu için demir emilimine engel olmuyor ve ayrıca, kendi doğal aroması nedeniyle şeker ilavesine gerek duymadan büyük bir keyifle içilebiliyor.

Sadece yetişkinler için değil, çocuklar için de tamamen sağlıklı ve güvenle tüketebilecekleri farklı çay alternatifleri oluşturulmuş. Bu gruptaki çayların tamamında organik roybos kullanılmış.

Lansmana özel indirimli fiyatlar ile Trendyol üzerinden satışına başlanan ürünler kısa süre içinde farklı satış kanalları ve marketlerden de tedarik edilebilecek.