Nurcan Bilik ile bugün iftara ne yapsam? İşte iftar menüsü

Nurcan Bilik ile bugün iftara ne yapsam? İşte iftar menüsü

İftar menüsü: İftarda ne pişirsem? diye düşünenleri Bilik Ailesi Youtube kanalından en lezzetli ve kolay yemek tarifleri, iftar menüleri.

"İftar da ne pişirsem" diye düşünenler için şahane bir menü hazırladım. Sevdikleriniz ile birlikte oturacağınız iftar sofrasında afiyetle yiyeceğiniz yemekler için yardımcı olacak tariflerimiz için Bilik Ailesi Youtube kanalımıza da mutlaka göz atın.

Tavuklu, Tel Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı tavuk suyu 1 adet tavuk göğsü haşlanıp didiklenmiş 3 yemek kaşığı tel şehriye 1 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağ tuz, pul biber, nane

Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi

Misafirlerinize veya kendinize yapabileceginiz yufka ve tavuk gogsunun bulustugu Sultan Kebabı tarifini sizinle paylasmak istiyorum. Her bütçeye uygun az malzemeli ve pratik olan bu tarife bayılacaksınız. Sofralarınızın vazgeçilmezi haline gelecek bu tarif doyurucu olması nedeniyle tek başına bile yeterli olacaktır. Özellikle öğrenci ve çalışanların favorisi olacak bir tarif yoğurtlu sultan kebabı. İç dolgusunun da tavuk olması bütçeyi zorlamayacağından her keseye uygun enfes bir yemek yapabilirsiniz. Afiyet olsun:))

Malzemeler: 3 adet yufka 3 yemek kaşığı zeytinyağı (sıvı yağ da olur) 1 adet kuru soğan 1 adet kapya biber 2 adet yeşil biber (ben çarliston kullandım) 1 adet tavuk göğsü tuz, karabiber, pulbiber, toz kırmızı biber, kekik 1 kase yoğurt 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber yufkaları ıslatmak için ılık su (varsa mutlaka tavuk suyu kullanın daha lezzetli olur)

Çıtır Çıtır El Açması Burma Baklava tarifi / Tatlı Tarifleri

MALZEMELER

1yumurta 2yemek kaşığı sirke 3yemek kaşığı yoğurt 1ortaboy çay bardağı sıvı yağ 1su bardağı su 5 su bardağı un

 Açmak için nişasta

 İç malzemesi için ceviz veya fındık Şerbeti için 2 su bardağı su, 2su bardağı şeker Bir kaç dilim limon suyu