Samsun'da 23 Nisan kutlamaları belli oldu

Samsun'da 23 Nisan kutlamaları belli oldu

Samsunlu çocuklar ve yetişkinler çeşitli etkinliklerle 23 Nisanı evinden kutlayacak

Korona virüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara evde kalmaları yönünde yapılan çağrılar yapılmaya devam ediyor. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında hafta boyunca evlerde çeşitli etkinliklerle 23 Nisanı kutlayacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını hafta boyunca evlerimizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.. Türkiye Bayrağı" mesajını paylaştı.

DOPDOLU 7 GÜN

7 gün sürecek olan etkinliklerin her günü dolu dolu olacak etkinliklerin ilk gün Hayatımızdaki Kahramanlar adı altında çocuklar 23 Nisan posteri yapacak son gününde ise, Çocuklarımız 23 Nisan Perşembe günü saat 14.00 da pencere ve balkonlarından kendi

tasarladıkları müzik aletleriyle Turna kuşlarını pencerelerinden bırakıp ,” Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını söyleyecek. Çocuklara Samsun Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız , İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun ESEN Büyükşehir Belediyesi otobüsünden çocuklarımızın şarkısına eşlik edecek.