Samsun'da korona yasağına uymayan dede ve torunları TIR'ın altında kaldı

Samsun'da korona yasağına uymayan dede ve torunları TIR'ın altında kaldı

Samsun'da korona virüs tedbirlerinden dolayı sokağa çıkması yasak olan ve evde sıkılan torunlarını kahvaltı yapmaya götüren şahsın aracının tır ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Samsun'da Vahdettin K., korona virüs tedbirleri kapsamında 18 yaşından küçüklerinsokağa çıkmasının yasak olması üzerine günlerdir evlerinde sıkılan torunlarını kendi evine kahvaltı yapmaya götürmek istedi.

Vahdettin K. 55 FM 698 plakalı otomobil ile İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı'nda Hasan A. idaresindeki 01 KL 642 plakalı tır ile çarpıştı.

Trafik kazasında, otomobil sürücüsü Vahdettin K. ile aynı araçta bulunan Belgin D., Ayşe K., Nisa K.(14), İsa K.(9) ve Efe İ.(9) yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan otomobil sürüsü Vahdettin K., çocukların sokağa çıkmasının yasak olmasının kendisine hatırlatılması üzerine, 'Kadıköy Mahallesi'nde kızımın evi var. Benim evim de tepede Yeşildere'de. Çocukları kahvaltıya götürüyordum. Çocukları dışarı çıkarmadım, yürütmüyordum. Eve götürüp kahvaltı yaptıracaktım. Dışarıda kalma gibi bir durumumuz yok. Çocukları arabayla kahvaltıya götürüp oradan da tekrar evlerine bırakacaktım' dedi.