Bu Sevinci Ligde 64 Kere Yaşadık

Bu Sevinci Ligde 64 Kere Yaşadık

Samsunspor bu sezon oynanan 28 hafta itibariyle ligde 64 kere gol sevinci yaşadı. 10 gol sevinci de kupada vardı.

Ligin 28 haftası geride kaldıktan sonra Korona virüs nedeniyle Türkiye'deki bütün profesyonel liglere ara verilmişti. Samsunspor 28 hafta itibariyle en yakın rakibinin 10 puan önünde, açık ara lider durumda bulunuyordu.

Samsunspor ligde oynadığı 28 maçın 23'ünde kazanırken 64 gol atmıştı. Dolayısıyla 64 tane gol sevinci yaşandı. Ayrıca kupada oynadığı 4 maçta da 10 gol sevinci yaşadı. Samsunspor'un golcülerine baktığımız zaman, ligdeki en golcü ismin, attığı 19 golle Bahattin Köse olduğunu görüyoruz. Bahattin'i 11 golle Gökhan Alsan takip ederken 3. sırada ise 9 gollü Atabey Çiçek yer alıyordu.

Ardından İlyas Kubilay Yavuz 6 gol, Guido Koçer 5 gol Ahmethan Köse ve Burak Çalık 3'er gol, onların ardındansa Halil Çolak, Samet Asatekin, Caner Arıcı, Ferhat Çulcuoğlu, Ramazan Çevik ve Enes İslam İlkin 1'er golle geliyordu.

Manisa FK'lı Erhan Kara da kendi kalesine bir gol atmıştı. Kupada atılan 10 golde ise 4 golle Ahmethan Köse en golcü isim olarak öne çıkmıştı. Atabey Çiçek 2 gol atarken Aytaç Sulu, İlyas Kubilay Yavuz, Onur Eriş ve Oğuz Gürbulak da 1'er gole imza atmıştı.

DolayısıylaSamsunspor bu gol sevinçlerini ligde 64, kupada 10 kez olmak üzere toplam 74 defa yaşadı.

Haber: Ahmet Altürk