Samsun'da korona virüs tedbirleri

Samsun'da korona virüs tedbirleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Vali Osman Kaymak, korona virüs salgınına karşı uygulanan tedbirler kapsamında bir araya geldi. Başkan Demir, 'Koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız' dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, İl genelinde uygulanan ve uygulanması planlanan koronavirüs tedbirlerini değerlendirmek amacıylaSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Başkan Demir ile Vali Kaymak'ın koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaları değerlendirdiği ziyarette, korona virüs tedbirlerinin Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından koordinasyon içerisinde yürütüldüğüne dikkat çekildi.

KOORDİNE İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren hükümetin ve Bilim Kurulu'nun aldığı tedbir kararları doğrultusunda çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizin çeşitli noktalarında sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Toplu ulaşım araçlarımız her seferde dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtıyoruz. Valiliğimiz ve Sağlık İl Müdürlüğümüz ile birlikte koordineli çalışmalarımız ve toplantılarımız sürüyor. Bu kapsamda sayın Valimizle de zaman zaman biraraya geliyoruz. Şimdi de şehrimizde koronavirüs salgınını önlemek için aldığımız ve alacağımız tedbirleri değerlendirdik. Şu ana kadar şehrimizde başarılı bir çalışma yürüttük" dedi.