Samsunspor Nostalji Maç Videoları 3

Samsunspor Nostalji Maç Videoları 3

Lige verilen arada Samsunspor'un geçmiş yıllarda oynadığı bazı önemli maçların videolarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Üçüncü videomuz, 1997-98 sezonunda oynanan ve Samsunspor'un deplasmanda 1-0 kazandığı Beşiktaş maçı.

Korona virüs nedeniyle dünya çapında futbola ara verilmiş durumda. Samsunspor da bu nedenle maçlarını oynayamıyor. Biz de bu boşlukta,Samsunspor'un geçmiş yıllarda oynadığı maçların bazı videolarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Paylaşacağımız üçüncü görüntüler, 1997-98 sezonunda oynanan ve Samsunspor'un İstanbul'da 1-0 kazandığı Beşiktaş maçı.

1997-98 sezonunun 21. haftasında İstanbul'da oynanan Beşiktaş maçını Samsunspor,Cenk İşler'in golü ile 1-0 kazanmıştı.

1997-98 sezonu Samsunspor için başarılı bir sezondu. O sezon ligi 5. sırada bitiren kırmızı-beyazlılar hayli iyi bir performans sergilemişti. Samsunspor ligin ikinci devresinde İstanbul'da Beşiktaş deplasmanda çıktığında tarih 7 Şubat 1998'di. Müsabakayı Cenk İşler'in 57. dakikada attığı golle 1-0 kazanan temsilcimizde golün pasını, yıllar sonra Beşiktaş'a transfer olacak Tümer Metin vermişti.

Deplasman tribününü tamamen dolduran Samsunsporlu taraftarların, maç sonunda büyük bir sevinç yaşadığı müsabaka kırmızı beyazların başarı hanesine eklenen maçlardan biriydi. Müsabakayı Mustafa Çulcu yönetirken, temsilcimizin kadrosunda Celil Sağır, Ercan Kol, Serkan Aykut, Cenk İşler, Tümer Metin, Vural Korkmaz gibi önemli oyuncular yer alıyordu.

 

Samsunspor'un teknik direktörü Josef Jarabinski, Beşiktaş'ın teknik direktörü ise John Benjamin Toshack'tı.

Haber: Ahmet Altürk