Samsunspor Nostalji Maç Videoları 2

Samsunspor Nostalji Maç Videoları 2

Lige verilen arada Samsunspor'un geçmiş yıllarda oynadığı bazı önemli maçların videolarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. İkinci videomuz, 1986-87 sezonunda oynanan ve Samsunspor'un 4-0 kazandığı Fenerbahçe maçı.

Samsunspor Haber: Corona virüs nedeniyle dünya çapında futbola ara verilmiş durumda. Samsunspor da bu nedenle maçlarını oynayamıyor. Biz de bu boşlukta,Samsunspor'un geçmiş yıllarda oynadığı maçların bazı videolarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Paylaşacağımız ikinci görüntüler, 1986-87 sezonunda oynanan ve Samsunspor'un 4-0 kazandığıFenerbahçe maçı.


1986-87 sezonu Samsunspor tarihinin en başarılı sezonudur. Lige fırtına gibi başlayan temsilcimiz, uzun süre liderliği elinde tutmuştu. İşte lider olarak çıktığı maçlardan birisi de 2 Kasım 1986 günü Samsun'da oynanan Fenerbahçe maçıydı. Bir önceki sezon rakibini, İstanbul'da 1-0, Samsun'da 4-0 mağlup eden Samsunspor, bu maçta da galibiyet peşindeydi ve art arda ikinci 4-0'ını elde etti. O sezon millî takıma da çağrılan Orhan Kapucu'nun 3, Savaş Demiral'ın 1 golüyle Samsunspor, Fenerbahçe'yi bir kez daha 4-0 mağlup ediyor ve böylece dolmuşlarda "arkayı dörtleyelim" manasında "arkayı Fenerleyelim" esprisinin kaynağı oluyordu. Sadık Deda nın yönettiği maç tamamen dolu tribünler önünde oynanmış ve Samsunspor rakibini adeta sürklase ederek 4-0 mağlup etmişti O sezonu 3. sırada bitiren Samsunspor, gol kralı çıkarmış ve en başarılı sezonunu yaşamıştı. İşte şimdi size o maçının görüntülerini sunuyoruz.