İşte Sağlam'ın İstatistikleri

İşte Sağlam'ın İstatistikleri

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam başarılı istatistikleri ile dikkatleri çekti.

Samsunspor ara verilen ligde açık ara lider bir durumda bulunuyordu. Temsilcimizin bu başarısında sezon ortasında takıma katılan teknik direktörErtuğrul Sağlam'ın katkısının çok büyük olduğu bir gerçek. İlk olarak 24 Kasım 2019 günü oynanan Şanlıurfaspor maçı ile birlikte Samsunspor'un başında sahaya çıkan teknik direktör Sağlam, bugüne kadar 15 lig maçında 14 galibiyet elde ederken herhangi bir beraberlik yaşamadı.

Sadece bir yenilgi gören Sağlam, toplamda 42 puan topladı ve 2.8'lik bir puan ortalamasıyla Samsunspor tarihinin belli bir periyotta en yüksek puan ortalamasını tutturan teknik direktörü oldu. Sağlam'ın yönetiminde, 15 lig maçında 36 gol atıp sadece 6 gol yiyen kırmızı-beyazlılar bu başarısını iç ve dış saha istatistikleri olarak da sürdürmüş oldu.

Buna göre, Sağlam yönetiminde 9 iç saha maçına çıkan Samsunspor, bu maçların hepsini kazandı. Deplasmanda ise 6 lig maçında 5 galibiyet ve yalnızca 1 mağlubiyet yaşandı. Evinde 26 gol atıp sadece 2 gol yiyen kırmızı-beyazlılar, deplasmanda 10 gol atıp 4 gol yediler. Bu anlamda Ertuğrul Sağlam'ın başarılı istatistikleri dikkat çekmeye devam etti.

Haber:Ahmet Altürk