Samsunlu başpolis görev başında hayatını kaybetti

Samsunlu başpolis görev başında hayatını kaybetti

Samsunlu Başpolis Burhan İnan görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kastamonu Ağlı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Bürosunda görev yapan 46 yaşındaki Kıdemli BaşpolisBurhan İnan, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Beşkonak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan evli ve 3 çocuk babası 22 yıllık polis memuru Burhan İnan'ın ölümü emniyet teşkilatında büyük üzüntüye neden oldu. Toplumsal olaylara duyarlılığıyla da bilinen Burhan İnan'ın koronavirüs nedeniyle sorumluluk alanlarındaki evlerin kapısını tek tek çaldığı ve özellikle yaşlılara ne yapılması gerektiği konusunda bilgiler aktardığı da belirtildi.

Bu arada Başpolis Burhan İnan'ın vefat etmeden saatler önce sosyal medya hesabından Türk Telekom'a uzaktan eğitimin başladığı dönemde öğrenci velilerinin ev ve cep telefonları internet bağlantılarının borcundan dolayı kesilmesine tepki gösterdiği de ortaya çıktı.

İnan bu konuyla ilgili paylaşımında, "Türk Telekom yetkilileri hiç değilse uzaktan eğitim bitinceye kadar ev internetlerini ve cep telefonlarını (Öğrenci velilerinin) borçlarından dolayı kesmeseydiniz. Bu Millet elini taşın altına koyuyor ama siz koymuyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yayınlanan bir şiir kitabı da bulunan Burhan İnan Pazartesi günü Samsun'un Vezirköprü ilçesi Beşkonak Mahallesi'nde toprağa verilecek.