Samsun'da korona virüs karantinası

Samsun'da korona virüs karantinası

Samsun'da korona virüs nedeni ile 4 ev karantina altına alındı. Konu ile ilgili Belediye Başkanı Samsunsonhaber'e açıklamalarda bulundu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde korona virüs nedeni ile 4 apartman karantina altına alındı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'dan Samsun'a gezmeye gelen 55 yaşında ki vatandaş yakınlarına ziyarette bulundu. Geldikten 15 gün sonra rahatsızlanan vatandaş Vezirköprü devlet hastanesine kaldırıldı.

Korona virüs belirtilerini taşıyan şahsın Korona Virüs testi pozitif çıkınca Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanın Vezirköprü’de misafir olduğu ev ve yakın çevresinde bulunan 4 bina jandarma tarafından karantina altına alındı.

Karantina altına alınan evlerin bulunduğu Ovacık Mahallesi’nin karantina altına alınıp alınmayacağı bu akşam yapılacak kurul toplantısının ardından belli olacak.

Vezirköprü Belediye Başkanıİbrahim Sadık Edis konu ile ilgili Samsunsonhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

İbrahim Sadık Edis" Jandarma ekipleri ve sağlık çalışanları elinden geleni fazlası ile yapıyor. Bizde belediye olarak mahallenin dezenfekte işlemlerini arttırdık. Mahallenin tamamen karantinaya alınıp alınmayacağı bu akşam gerçekleşecek kurul toplantısının ardından belli olacak” dedi

haber:ahmet altürk