Gökhan Alsan: Şampiyon Olacağız

Gökhan Alsan: Şampiyon Olacağız

Lig Radyo'da Yetkin Etkin'in sunduğu programda Samsunspor için özel bir bölüm yapıldı. Programa telefonla bağlananlar arasında Gökhan Alsan da vardı.

Lig Radyo'daYetkin Etkin'in programına telefonla bağlanan Gökhan Alsan şu açıklamalarda bulundu:

"Samsunspor'un teklifi olduğu gibi Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinden de teklifler vardı ancak hemSamsunspor'un başarıya aç olması, büyük bir camia olması hem de şampiyonluk hedefi taşıması nedeniyle Samsunspor'u tercih ettim. Bu tercihimden dolayı da çok mutluyum. Kısmet olursa çocuklarımıza anlatacağımız büyük bir şampiyonluk hikayemiz olacak.

Böylesi büyük taraftarı daha önce görmemiştim. Samsunspor'a geldiğim ilk günlerde bir sakatlığım vardı ve beni çok zorluyordu ama bunu bahane etme şansım yoktu. Ertuğrul Hoca'nın gelişi ile birlikte hem benim hem de takımın bireysel performansları çok arttı. Aslında biz sezona kötü başlamamıştık ama Manisa FK bizden daha iyi bir performans sergiliyordu. Fakat Ertuğrul Hoca'nın gelişi ile birlikte çok iyi bir seri elde ettik, Dahasıkendimize güvenimiz arttı. Takım ortamı gayet iyi bir hale geldi ve biliyorsunuz 12 maç ardarda kazandık. Ben şampiyon olacağımıza kesinlikle inanıyorum. Lige verilen bir ara var ama aranın bitiminde taraftarımızla birlikte çok güzel bir şampiyonluk kutlaması yapacağımızı düşünüyorum.