SASKİ Samsunluların suyunu kesmeyeceğini söylemişti! Mühürlemeye devam ediyor

SASKİ Samsunluların suyunu kesmeyeceğini söylemişti! Mühürlemeye devam ediyor

Samsun'da korona virüs ile mücadelede kapsamında abonelerin mağduriyet yaşamaması adına su borçları Ramazan Bayramı sonrasına kadar ertelenerek mühürlenmiş sayaçlar açılmıştı. Ancak SASKİ borcu olanların suyunu kesmeye devam ediyor.

Korona virüse karşı en önemli mücadele aracı temizlik ve hijyen. Bunun içinde SASKİ, koronavirüs mücadelesi kapsamındaSamsun’da borçtan dolayı suyu kesik olan abonelerin mühürlü sayaçlarının açıldığını ve borçlarınRamazan Bayramı sonuna kadar ertelendiğini duyurmuştu. AncakSASKİ borcu olan abonelerin sayaçlarını mühürlemeye devam ediyor.

Samsun Umum Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası BaşkanıSavaş Kiraz Samsunsonhaber’e yaptığı açıklamada SASKİ’nin borçlarını ödeyemeyen vatandaşların sularını kesmeye devam ettiğini söyledi.

Kiraz,” Odamız üyesi bir kuaförün suyu iki gün önce borç nedeniyle kesildi. Şu sıralar korona virüs nedeniyle zaten piyasada var olan durgunluk üyelerimizi de olumsuz yönde etkilemiştir. Esnaf böyle bir dönemden geçerken borçlu olabilir. Özellikle bir kuaför salonunda suyun temizlik açısından ne denli önemli olduğunu göz önünde bulunduralım. SASKİ kendisi su borçları nedeniyle kesinti yapılmayacağını duyurduktan sonra böyle bir uygulama yapıyor. Takdiri vicdanlarına bırakıyorum” dedi.