Ertuğrul Sağlam Samsunspor Zonguldak Kömürspor maçını değerlendirdi

Ertuğrul Sağlam Samsunspor Zonguldak Kömürspor maçını değerlendirdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup Samsunspor ?Zongulduk Kömürspor mücadelesi sonrası Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçı değerlendirdi.

Samsunspor sahasında ağırladığı ’u 2-1 yenerek galibiyet serisini 12 maça çıkardı ve en yakın rakibi Manisa FK ile arasındaki 10 puanlık farkı korudu.

Karşılaşmanın adından maç sonu basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçı değerlendirdi.

TATSIZ TUZSUZ OYNADIK

Taraftarsız bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Futbolun keyfi taraftarla ortaya çıkıyor. Bugün açıkçası taraftarımız olmadan tatsız ve tuzsuz bir karşılaşma oynadık. Hayatın da bazı doğru ve gerçekleri var. Onlarla da yüz yüzeyiz. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sıkıntılı süreçte her kesimden insanın alabileceği en üst seviyede sorumluluk alması gerekiyor. Bu sıkıntılı ortamdan kurtulmak adına bunlar gerekli. İnsan sağlığı, kazanılacak bir galibiyetten, yaşanacak şampiyonluktan ve alınacak bir kupadan çok daha önemlidir. Biz de bugün ülkemizin yaşadığı bu süreçte yapmamız gerekenin en iyisini elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Taraftarımız yoktu ama bir şekilde kazanmayı bildik.

Özellikle 2. yarı ortaya koyduğumuz oyunla ve futbolun doğrularıyla galip geldik. Böylece galibiyet serimizi 12 maça çıkarttık. Bunun keyfini yaşıyoruz. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi artık kalan 6 haftada bizi şampiyon yapmak için gereken puanları almak için bir sonraki maç olan Hacettepe maçını yarından itibaren yaşamaya başlayacağız. İnşallah o maçı da kazanarak, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.