Serkan Aykut : ' Ben böyle bir adam değilim'

Serkan Aykut : ' Ben böyle bir adam değilim'

Samsunspor eski gol kıralı Serkan Aykut sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan sonra özür diledi.

Samsunspor Haber:Samsunsporlu eski gol kralı Serkan Aykut sosyal medyadan yaptığı açıklamalarYılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ı çok sinirlendirmişti.

Yüksel YıldırımSerkan Aykut'a sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullanmıştı" Serkan Aykut haddini bil lütfen. Samsunsporlu isen saygılı ol takıma. Bizim şampiyon olmamızı istemeyenlerden misin? Bu ne biçim mesajlar böyle? Sana yakışmıyor Kral Serkan!"

Sosyal medya üzerinden kısa süreli yaşanan gergin tartışmadan sonra,Serkan Aykut sosyal medya üzerinden, '' Ben böyle bir adam değilim'' dedi ve özür diledi.


Serkan Aykut yaptığı paylaşımda;

KİMİ KIRDIYSAM TARAFTARINDAN YONETICISINE PERSONELINDEN MALZEMECISINE ERTUGRUL HOCASINDAN YUKSEL BASKANINAAA...BENIM SAMSUNSPOR SEVGIMI BILEN BILIR 14 15 YASINDA EVDEN KACIP MACLLARA GIDERDIM DEPLESMANLARA..BIYERE GELDIK ATATURKLU FORMAYI GIYMEK NASIP OLDU..SONUNA KADAR ALNIMIZIN AKIYLA TERLETTIK...IKI TAKIMIMDA KAZANDI DEMEM EVET SAMSUNSPORUM KAZANDI AKSAMDA EKMEGINI YEDIGIM GS KANDI...BEN EKMEGIMI YEDIGIM TAKIMI TUTMIMDE SUPER LIGDE TS FB BJK MI TUTIMM..ABILERIM KARDESLERIMM...YANLIS ANLASILDIYSAMM HERKESDEN COK OZUR DILIYORUM ICDEN KALPDEN KUSURA BAKMAYINNNN..BEN BOYLE BI ADAM DEGILIM BU SEHRE TAPAN BIRISI OLARAK YAZDIMM..ALAN ALIR ALMIYAINDA ICTENLIGIMI CANI SAGOLSUN SAYGILARR...