Samsunspor Taraftar guruplarından ortak açıklama

Samsunspor Taraftar guruplarından ortak açıklama

Yüksel Yıldırım ile eski Samsunsporlu futbolcu Serkan Aykut arasında yaşanan tartışmaya taraftar guruplarından ortak açıklama.

Samsunspor taraftarının ortak yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

''Kırmızı-Beyazlı taraftarlar sosyal medyada Başkan Yüksel Yıldırım ile eski Samsunsporlu futbolcu Serkan Aykut arasında yaşanan polemiğe tepki gösterdi. Ortak açıklamada bulunan taraftarlar, "Türkiye’nin en köklü spor markalarından birisi olan Samsunspor, özellikle son dönemde büyük başarılara imza atmaya başlamış ve eski güçlü günlerine yeniden kavuşmuştur.

İşte tam da bu birlik ve beraberlik ortamında, herkes omuz omuza vermişken, birileri bu tabloyu bozmak için var gücüyle mücadele etmektedir. Karalama kampanyaları ile Sayın Yüksel Yıldırım’ı hedef alan bir kesim, saçma sapan yorumlarıyla, Samsunspor sevdalılarının arasına nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır.

Şehrimizin sevdası, hepimizin ortak aşkı olan Samsunspor’da sağlanan birlik ve beraberlik ortamından rahatsız olduğunuzu biliyoruz! Ama sizin de bilmeniz gereken bir şey var; Şehir böylesine kenetlenmişken, takım başarı merdivenlerini hızla çıkıyorken, bütün bu heyecanın arkasında Sayın Yüksel Yıldırım varken, kimse size bu şehirde nifak tohumları ektirmez!

Biz sizin ne yapmaya çalıştığınızı biliyoruz! Siz de bizim Samsunspor için neler yapabileceğimizi biliyorsunuz! Ya siz de Samsunspor sevdamıza ortak olun ve başarılarla birlikte gurur duyalım, ya da artık susun. Bilinmesinde fayda var ki; bizim için söz konusu Samsunspor ise gerisi teferruattır.''