Samsunspor taraftarı 2'ye bölündü

Samsunspor taraftarı 2'ye bölündü

Samsunspor eski gol kıralı Serkan Aykut sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Samsunspor taraftarını 2'ye böldü.

Samsunsporlu gol kralı Serkan Aykut sosyal medyadan yaptığı açıklamalarYılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ı çok sinirlendirdi.

Yüksel Yıldırım Serkan Aykut'a sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullanmıştı" Serkan Aykut haddini bil lütfen. Samsunsporlu isen saygılı ol takıma. Bizim şampiyon olmamızı istemeyenlerden misin? Bu ne biçim mesajlar böyle? Sana yakışmıyor Kral Serkan!"

Bu paylaşımların ardından Samsunspor taraftarı fikir ayrılığı yaşadı.

Kırmızı Beyazlı bir taraftar Yüksel Yıldırım'a "Serkan Aykut 7 milyon dolar (43 milyon TL) kazandırdı bu kulübe. Bugün olsa @YY_Samsun‘un A.Ş.’deki ortağı olur rahatça. Bilin de ona göre konuşun; bütün problemlerine rağmen saygıyı hak etmiyor mu?" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım taraftara şu ifadeleri kullanarak cevap verdi" Bizim Samsunspor Forması giymiş her futbolcuya saygımız var. Ama ne zaman formasını giydiği kulübü lekeler ve saldırırsa onun Samsunspor'luluğundan şüphe duyarız. Hayatında beni tanımaz ama yediği kabın içine etmeyeceksin! Bu kulübe laf söyleyenler beni karşısında bulacaklardır."

Sosyal Medya üzerinde tartışmalar devam ediyor.

Haber: Ahmet Altürk