Jackie Chan, Coronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

Jackie Chan, Coronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

Coronavirüsü'nün tedavisini bulana para ödülü vereceğini söyleyen Jackie Chan'in Coronavirüsü nedeniyle karantinaya alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Üstelik Jackie Chan'in eşi Joan Lin ve kayınvalidesinin de karantinada olduğu iddia edildi.

Coronavirüsü'nün tedavisini bulana para ödülü vereceğini söyleyenJackie Chan'in Coronavirüsü nedeniyle karantinaya alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Üstelik Jackie Chan'in eşiJoan Lin ve kayınvalidesinin de karantinada olduğu iddia edildi.

Dünyaca ünlü Hong Kong'lu oyuncu Jackie Chan'in bir etkinliğe beraber katıldığı misafirinde Coronavirüsü'nün tespit edildiği iddia edildi. Bu nedenle 65 yaşındaki ünlü oyuncu Jackie Chan'in de etkinlikte bulunan misafirlerle beraber karantina altına alındığı söylendi.


Hatta iddialara göre, Jackie Chan'in eşi Joan Lin ve kayınvalidesinin de etkinlikte olduğu, onlarında karantinaya alındığı söylentiler arasında yer aldı.

İddialar hızla yayılırken Jackie Chan'in kaynakları ise ünlü oyuncunun o etkinlikte değil bir başka etkinlikte olduğunu söyledi.

İddialara göre virüs bulaşmış kişi Batı Bölgesi'ndeki bir deniz ürünleri ve ördek restoranında bulunurken, Jackie Chan ve arkadaşları Kowloon bölgesinde bir akşam yemeği etkinliğindeydi. İki lokanta arasındaki mesafe ise yarım saat.


üm dünyaya yayılmaya devam eden Coronavirüsü herkes için bir tehditken Jackie Chan'in Coronavirüsü nedeniyle karantinaya alındığı iddiası tedirgin etti.

Bu konuya dair ünlü isimden bir açıklama gelmezken tüm gözler ise ünlü oyuncunun yapacağı açıklamaya çevrildi.

Coronavirüsü'nün tedavisini bulana para ödülü verecek
Jackie Chan, bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili yaptığı açıklamada virüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon Çin Yuanı (860 bin TL) ödül vereceğini duyurmuştu.



"Bu parayla ilgili değil" diyen Chan, "Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum" demişti.