Altın güncel fiyatları 25 Şubat Salı

Altın güncel fiyatları 25 Şubat Salı

25 Şubat Salı Samsun'da altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseldi mi? Gram altın ne kadar? çeyrek altın ne kadar? İşte Samsun'da güncel altın fiyatları

Samsun Altın Fiyatları: 25 Şubat Salı Samsun 'da altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseldi mi ? Gram altın ne kadar ? çeyrek altın ne kadar ? İşte Samsun 'da güncel altın fiyatları ..

Yatırım yapmayı düşünen veya sevdiklerine hediye olarak almayı düşünen vatandaşlar kuyumculara gitmeden önce altın fiyatları ne kadar sorusunu merak ediyor.

SAMSUN'DA ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Samsun'da altın fiyatları ne kadar ? Altın fiyatları yükseldi mi ? Gram altın ne kadar? çeyrek altın ne kadar? İşte Samsun 'da güncel altın fiyatları ... Samsun'da altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yükseldi mi ? Gram altın ne kadar? çeyrek altın ne kadar ? İşte Samsun 'da güncel altın fiyatları

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

Kısa süre önce hızlı bir şekilde 500 TL bandını aşan ve tırmanışını sürdüren çeyrek altın ın bugünkü alış fiyatı 532,76 TL olarak belirlendi.

ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Yatırımcısının gözdesi olan çeyrek altının satış fiyatı ise 528,44 TL olarak açıklandı. Yani haftanın son gününde çeyrek altın satın almak isteyen kişiler 544,44 TL’lik bir ödeme gerçekleştirecekler.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Oransal olarak diğer altın türlerine göre alım ve satımda daha az kaybettirmesi nedeniyle tercih sebebi olan cumhuriyet altını bugün 2 bin 141 TL’den alınıp 2 bin 235 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda uluslararası piyasalarda ons altının fiyatı ise bin 644 dolar seviyelerinde yer alıyor.