TOKİ'nin kura çekim tarihi belli oldu

TOKİ'nin kura çekim tarihi belli oldu

TOKİ'den yapılan açıklamada, '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak.' denildi.

TOKİ'den son dakika kura açıklaması geldi. Geçtiğimiz ay 100 bin sosyal konut projesi için başvuruda bulunan binlerce kişi heyecanla TOKİ kura tarihinin netleşmesini bekliyordu.

Yapılan açıklamaya göre ilk hak sahibi belirleme kurasıİzmir Karabağ için yapılacak. Peki, diğer iller için kura tarihi belli oldu mu? 81 ilin kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ 2020 KURA ÇEKİLİŞ TARİHİ AÇIKLANDI

TOKİ kura çekilişiyle ilgili ilk açıklama İzmir için geldi. TOKİ'den "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak." açıklaması yapıldı. Açıklama ardından diğer iller için başvurularda bulunan vatandaşlar da araştırmalarını hızlandırdı. Peki, diğer illerin TOKİ kura çekiliş tarihi belli oldu mu?

TOKİ İzmir dışındaki iller için kura tarihi vermedi ancak geriye kalan 80 ilin kura tarihinin kısa bir süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI TC KİMLİK NO İLE SORGULAMA EKRANI

Öte yandan TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden çekilişle ilgili bazı bilgiler verilmişti. İşte, o açıklama;

"81 il genelinde talebi toplanan“100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında hassasiyetle çalışmalar devam etmekte olup en kısa süre içerisinde kura tarihi açıklanacaktır."