Müge Anlı'da aranan Samsunlu Merve Korucu bulundu! İşte detaylar

Müge Anlı'da aranan Samsunlu Merve Korucu bulundu! İşte detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Samsun 'dan gelen anne Asiye Merthan, kızı Merve Korucu'yu Mahire Taslı isimli kadının kaçırdığını söylemişti. Müge Anlı bugün yayınlanan bölümde, Merve'nin bulunduğunu açıkladı.

Müge Anlı Samsun: ATV ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alanMüge Anlı ile Tatlı Sert programında,Samsun 'da yaşanan olay Müge Anlı'yı çileden çıkartmıştı.

SAMSUNLU MERVE KORUCU BULUNDU

Müge Anlı'yaSamsun'dan gelen Asiye Merthan, 14 yaşındaki kızı Merve Korucu 'yu 32 yaşındakiMahire Taslı isimli kadının kaçırğını belirtmişti.

Müge Anlı, bugün canlı yayında yaptığı açıklamadaMerve Korucu'nun bulunduğunu açıkladı.

MÜGE ANLI: KIZI ORTAYA ÇIKART

Müge Anlı dün yapılan yayındaMahire Taslı'ya seslenerek; ''Mahire çocuğu ortaya çıkar. Bak bunun sonu iyi değil.Seninle ilgili başka ihbarlar da geliyor şimdi onları bağlamak istemiyorum.Kızı ortaya çıkart, git en yakın karakola teslim et.Yapamazsınız böyle bişey ya, manavdan izinsiz domates bile alamazsınız. Ne kadar ayıp şeyler bunlar. O çocuğun okula gitmesi gerekiyor'' demişti.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı, bugün canlı yayında, 48 yaşında İrfan isimli bir kişinin evinden çok sayıda ihbar geldiğini ve emniyet ekiplerinin harekete geçerek İrfan isimli şahsın adresine baskın yapıldığını ifade etti. Anlı, Mahire ve Merve'nin baskın yapılan adreste bulunduğu ve iki kişinin ise gözaltına alındığını ifade etti.

SAMSUN HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

MüGE Anlı, Samsun'da kaybolan Merve Korucu'nun bulunmasının ardından Samsun halkına da teşekkür etti.

Anlı; '' Bütün Samsun'daki izleyicilerimize teşşkkür ediyorum. Dün sayısız ihbar aldık. Mahire ile ilgili de çok iyi ihbarlar almadık.Dolandırma falan bir sürü iddialar var' dedi.

SAMSUN EMNİYETİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Müge Anlı;Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Atakum ilçe Emniyet Müdürlüğü, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Samsun halkına sonsuz teşşekür ediyorum. Neredeyse sokak sokak arandı bu çocuk. Samsun çocuğuna sahip çıktı.Samsun İl Milli Eğitim Müdürü'de eminim evladına sahip çıkacaktır. Merve'yi tekrar eğitim hayatına kazandıralım'' dedi.

48 yaşındaki İrfan isimli kişinin evinde bulunan 14 yaşındakiMerve Korucu pedagog ve polis eşliğinde ifade verecek.

Haber: Kübra ÖKSÜZ