Samsun'da yaşanan Merve Korucu olayı Müge Anlı'yı çileden çıkarttı!

Samsun'da yaşanan Merve Korucu olayı Müge Anlı'yı çileden çıkarttı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Samsun'dan gelen Asiye Merthan isimli anne, kızı Merve Korucu'nun Mahire Taslı tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Müge Anlı Samsun: ATV ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alanMüge Anlı ile Tatlı Sert programında,Samsun'da yaşanan olay gündeme geldi.

Samsun'da kızı Merve ile birlikte yaşayan anneAsiye Merthan, daha önce birlikte ev arkadaşı olarak yaşadığı 32 yaşındaki Mahire Taslı isimli kadının, 14 yaşındaki kızıMerve Korucu'yu kaçırdığını öne sürdü.

Anne Asiye Merthan, Mahire isimli kadının kendisine Mahir diye hitap edilmesini istediğini,kızını kaçıran kadının erkek gibi giyinip gezdiğini, tavırlarının erkek gibi olduğunu, kendi çalıştığı yerin altında simit fırını olduğunu ve oradan tanıştıklarını söyledi.

SAMSUN'DA MERVE KORUCU 18 GÜNDÜR KAYIP

Kızı Merve Korucu'dan 18 gündür haber alamayan anne, kızını kaçırdığını iddia ettiği kadınınEmre Uzun isimli kardeşineMüge Anlı'nın programında adeta ateş püskürdü.

KIZINI ARAYAN ANNE İSYAN ETTİ

Kızını bulabilecek tek kişinin Mahire Taslı'nın kardeşiEmre olduğunu söyleyen anne canlı yayında isyan etti.

Kızını kaçıran Mahire Taslı'nın kardeşine ;'' Benim kızım 14 yaşında ve 18 gündür kayıp. Hiç bir haber alamıyorum.Sen yanımda değil desen bile bulabilecek tek kişi sensin.Sizi tanıyan herkes kızını bulabilecek tek kişi Mahire'nin abisi Emre'dir diyor''dedi.

Samsun'da yaşayan Merve Korucu'yu kaçırdığı iddia edilen Mahire Hanım'ın kardeşiEmre Uzun, kardeşinden haberi olmadığını aynı zamanda kendi kardeşini de aramak için programa geldiğini söyledi.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Duydukları karşısında çileden çıkan Müge Anlı ;'' Mahire çocuğu ortaya çıkar. Bak bunun sonu iyi değil.Seninle ilgili başka ihbarlar da geliyor şimdi onları bağlamak istemiyorum.Kızı ortaya çıkar, git en yakın karakola teslim et.Yapamazsınız böyle bişey ya, manavdan izinsiz domates bile alamazsınız. Ne kadar ayıp şeyler bunlar. O çocuğun okula gitmesi gerekiyor'' dedi.

SAMSUN'DAN İHBAR GELDİ

Canlı yayınaSamsun'dan bağlanan ve ihbarda bulunan adam, kaçırılan Merve ile oğlunun arkadaş olduğunu ve 6 Şubat'ta telefonla görüştüğünü, Merve'ninÇiftlik Caddesi'nde çalıştığını söylediğini belirtti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından da canlı yayında gelen ihbarlar alındı ve bütün adreslere bakılacağı, Müge Anlı tarafından açıklandı.

Haber: Kübra ÖKSÜZ