Samsunspor Manisa FK maç bilet gelirlerini Manisa bağışladı

Samsunspor Manisa FK maç bilet gelirlerini Manisa bağışladı

Manisa Futbol Kulübü, TFF 2. Lig'in 23. haftasında 15 Şubat Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadyumu'nda konuk edeceği Yılport Samsunspor maçının bilet gelirinin bağışlanacağını duyurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verenManisa FK ileYılport Samsunspor arasında 15 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak karşılaşmanın gelirinin Manisa’daki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağı öğrenildi.

Manisa Futbol Kulübü, Yılport Samsunspor maç bilet gelirinin Manisa’daki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanmasına karar verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Taraftarlarımızın desteği bizim için her zaman büyük önem taşıyor. Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yılport Samsunspor maçında taraftarlarımızın desteğine bu kez Manisa’da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımızın da ihtiyacı olacak. Çünkü bu maçın bilet gelirini Manisa Futbol Kulübü olarak depremzedelere bağışlama kararı aldık. Taraftarlarımız Yılport Samsunspor maçında tribünleri doldurarak hem takımlarına hem de depremzedelere destek olacaklar. Bu bilinçle tüm Manisalıları tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Bu sıkıntılı dönemde taraftarlarımızın da üzerine düşen görevi yaparak Manisa’daki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım eli uzatacağı konusunda hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.