Samsunsporlu Eğitimciler'den Yıldırım ve Yılmaz'a Dergi

Samsunsporlu Eğitimciler'den Yıldırım ve Yılmaz'a Dergi

Samsunsporlu eğitimcilerin bir araya geldiği platform tarafından hazırlanan Samsunspor dergisi matbaadan çıkar çıkmaz başkan Yüksel Yıldırım ve bir kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi Batuhan Yılmaz'ın babası Basri Yılmaz'a hediye edildi.

Samsunsporlu eğitimcileri bir araya getiren Samsunsporlu Eğitimciler Platformu bir Samsunspor dergisi hazırladı. Dergi, matbaadan çıkar çıkmaz Afjet Afyonspor maçına giden öğretmenler tarafından birkaç örneği alındı. Maç sırasında tribünde karşılaştıkları başkan Yüksel Yıldırım’a dergiyi hediye eden öğretmenler, Yıldırım’ın tebriklerini aldı. Bu sırada Yıldırım ile konuşan bir Samsunspor taraftarı da oradaydı. Bu kişi, Aralık ayında yaşanan öğrenci servisi kazasında hayatını kaybeden öğrencilerden birisi olan ve sıkı bir Samsunspor taraftarı olduğu bilinen Batuhan Yılmaz’ın babasıBasri Yılmaz’dı. Dergide rahmetli Batuhan Yılmaz ile ilgili bir yazı da vardı ve daha öncesinde babaya ulaşan öğretmenler, dergi çıkınca ziyaretine geleceklerini söylemişlerdi. Oğlu gibi iyi bir Samsunsporlu olan ve her maça gelen baba Basri Yılmaz dergide oğluyla ilgili yazıyı görünce bir hayli duygulanırken söz konusu ziyaretin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Eğitmcillerin hazırladığıSamsunspor Dergisi’nin dört ayda bir piyasaya çıkması amaçlanıyor. Dergi tamamen Samsunsporlu öğretmenler tarafından hazırlanırken içinde güncel dosyalardan, nostalji yazılarına, mizah sayfasından, portrelere kadar pek çok dosya yer alıyor. Derginin ücretli bir satışı olmayacağı bildirilirken, birkaç hafta içinde web sitesi üzerinden de okunmaya sunulacağı bildirildi. Samsunsporlu Eğitimciler'in önümüzdeki haftadan itibaren Samsunspor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek sınırlı sayıdaki derginin öğrencilere ve okullara dağıtılması için teslim edecekleri öğrenildi.